Pittige guacamole

Pittige guacamole

Smulweb imageSmulweb

Maak in een handomdraai deze pittige guacamole. Gebruik hiervoor avocado, ui, knoflook, rode peper, citroensap en een snufje zout. Heerlijk als dipsaus of bij Mexicaanse gerechten.

10 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Avocado
  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pittige guacamole op tafel.

  1. Haal de schil van de avocado en snijd hem in grove stukken.
  2. Pel de knoflook en hak hem fijn.
  3. Haal de pitjes uit de rode peper en hak hem fijn.
  4. Haal de schil van het uitje en hak hem fijn.
  5. Snijd een halve tomaat in stukjes. Er is niet heel veel tomaat nodig, dus zoek een kleintje uit.
  6. Doe de avocado's, rode peper, tomaat, ui, knoflook en citroensap in de keukenmachine en maal het geheel fijn. Zorg ervoor dat er nog stukjes avocado inzitten voor de beste smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Guacamole