- 0.5 el Sesamolie
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Blado daging (pittige gewokte oosterse biefstuk) op tafel.
- Snij de biefstuk in dunne plakjes.
- Meng 1 eetlepel olie met maïzena en zwarte peper. Roer dit door de biefstukplakjes en laat minstens 1 uur marineren.
- Pel en snipper sjalotjes en knoflook. Verwijder pitjes uit de Spaanse peper en snij deze in kleine stukjes. Snipper gemberwortel heel fijn. Maak lente-uitjes schoon en snij deze in smalle ringetjes.
- Verhit olie op hoogste stand. Roerbak biefstukplakjes in gedeelten. Haal vlees uit de pan.
- Roerbak in overgebleven vet sjalotjes, knoflook, Spaanse peper en gember. Doe biefstuk weer in wok. Voeg sojasaus, ketjap en sesamolie toe.
- Doe lente-uitjes erbij en roerbak snel tot vlees weer goed warm is. Maak op smaak met zout.