- 125 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Wraps met gerookte zalm op tafel.
- Meng bloem, water, zout en olie goed door elkaar.
- Bak dunne wraps aan beide kanten in weinig olijfolie en laat ze afkoelen.
- Snijd tuinkers af, maak lente-ui schoon en snijd in dunne rolletjes. Hak dilletakjes grof. Was ijsbergsla goed, snijd in reepjes en dep droog met keukenpapier. Rijg olijven en peterselieblaadjes aan cocktailprikkers.
- Vermeng verse roomkaas met crème fraiche, ijsbergsla, lente-ui, dille, tuinkers, chilivlokken en kerriepoeder goed. Voeg peper en zout naar smaak toe.
- Smeer de wrap rijkelijk in met het kaasmengsel. Leg er gerookte zalm op en rol de wrap strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg 2 uur in de koelkast of 30 minuten in de vriezer om op te stijven.
- Verwijder het vershoudfolie en serveer.