Monchoutaart met kersen

Monchoutaart met kersen

Smulweb imageSmulweb

Deze monchoutaart met kersen is een echte guilty pleasure. De bodem van bastognekoeken en de romige vulling van monchou en slagroom zorgen voor een heerlijke smaak. Maak de taart een dag van tevoren en serveer hem met een lekkere laag kersenvulling als feestelijk dessert.

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 430 g Hak taart & vlaaifruit kersen

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Monchoutaart met kersen op tafel.

  1. Verkruimel de bastogne koeken in een keukenmachine. Smelt 100 g boter.
  2. Roer de gesmolten boter door de koekkruimels. Duw ze op de bodem van een springvorm van 26 cm en druk goed aan met een bolle kant lepel.
  3. Zet de vorm 1 uur in de koelkast.
  4. Klop de slagroom stijf met de suiker op de maximale stand van de mixer. Voeg de monchou toe en meng goed door.
  5. Verdeel het slagroommengsel over de bodem in de springvorm en laat een nacht opstijven in de koelkast.
  6. Verdeel voor het serveren het blikje vlaaivulling over de taart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Taart Kersen Monchoutaart