Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Pasta met gegrilde paprika en tomaat op tafel.
- Verwarm de oven en grill voor.
- Breng een pan met water aan de kook. Snijd de paprika's in parten en was de tomaten.
- Wikkel de rode ui en knoflook in aluminiumfolie. Leg alle groenten op een bakplaat onder een hete grill, paprika's met het vel naar boven.
- Gril de paprika's tot het velletje zwart is. Afhankelijk van de grill is dit ongeveer 10-15 minuten.
- Haal het vel van de paprika's en snijd ze in blokjes. Prak de tomaten tot een sausje.
- Haal de ui en knoflook uit het folie, verwijder de schil en snijd ze fijn. Snijd ook de olijven fijn.
- Roer alle ingrediënten door elkaar. Voeg eventueel meer olijven toe om de saus hartiger te maken. Voeg een scheutje olijfolie toe en roer de saus goed door.
- Kook de pasta beetgaar.
- Verwarm de saus nog even op in de magnetron of een pannetje als deze is afgekoeld.
- Meng de pasta en de saus door elkaar.
- Eet smakelijk!