Pasta met gegrilde paprika en tomaat

Pasta met gegrilde paprika en tomaat

Smulweb imageSmulweb

Deze pasta met gegrilde paprika en tomaat springt eruit vanwege de verrassende combinatie van verschillende smaken. Gegrilde rode ui, paprika en tomaat gemengd met fijngesneden olijven geeft de saus een pittige en toch romige smaak. Perfect gerecht voor een heerlijk Italiaans diner!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Pasta met gegrilde paprika en tomaat op tafel.

  1. Verwarm de oven en grill voor.
  2. Breng een pan met water aan de kook. Snijd de paprika's in parten en was de tomaten.
  3. Wikkel de rode ui en knoflook in aluminiumfolie. Leg alle groenten op een bakplaat onder een hete grill, paprika's met het vel naar boven.
  4. Gril de paprika's tot het velletje zwart is. Afhankelijk van de grill is dit ongeveer 10-15 minuten.
  5. Haal het vel van de paprika's en snijd ze in blokjes. Prak de tomaten tot een sausje.
  6. Haal de ui en knoflook uit het folie, verwijder de schil en snijd ze fijn. Snijd ook de olijven fijn.
  7. Roer alle ingrediënten door elkaar. Voeg eventueel meer olijven toe om de saus hartiger te maken. Voeg een scheutje olijfolie toe en roer de saus goed door.
  8. Kook de pasta beetgaar.
  9. Verwarm de saus nog even op in de magnetron of een pannetje als deze is afgekoeld.
  10. Meng de pasta en de saus door elkaar.
  11. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika