- 450 g Spinazie uit de diepvries
- 1 el Basilicum
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Canneloni met spinazie champignons ham en kaas op tafel.
- Ontdooi de spinazie en laat deze heel goed uitlekken. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de champignons lekker bruin. Voeg de hamreepjes toe en bak deze even mee. Laat afkoelen.
- Pel en snipper de ui en de knoflook fijn. Meng de uisnippers door de tomatenblokjes. Maak op smaak met peper en zout. Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onder-warmte.
- Meng de losgeklopte eieren, paneermeel, 75 gram geraspte kaas, hamreepjes en champignons door de ontdooide en goed uitgelekte spinazie.
- Doe 1/3 deel van de tomatenblokjes in de ovenschaal. Verdeel de spinaziemassa over de lasagnebladen en rol deze voorzichtig op. Leg de lasagnebladen met de naad naar beneden in de ovenschaal.
- Verdeel de rest van de tomatensaus over de cannelloni. Bestrooi de cannelloni met de rest van de geraspte kaas.
- Zet de schaal 20 tot 30 minuten in het midden van de op 180 graden voorverwarmde oven tot de cannelloni mooi goudbruin ziet.
- Garneer de cannelloni met de gesneden basilicum of eventueel peterselie.