Ingrediënten
- 250 g ongezouten roomboter
- 2 tenen knoflook
- 4 el Bieslook
- 4 el peterselie
- 4 el Basilicum
- 1 snufje Zout
- 1 snufje peper
- 1 garde of mixer
- 1 bakpapier
- 1 knoflookpers
- 1 evt. keukentouw
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Kruidenboter op tafel.
- Klop in een kom de boter met een garde of de mixer luchtig en wit. Hak alle kruiden fijn. Roer de kruiden met de knoflook door de boter. Breng op smaak met zout en peper.
- Schep de boter op een stuk bakpapier van 20 x 30 cm. Rol de boter strak in het bakpapier op. Knoop de zijkanten eventueel met een stukje keukentouw dicht. Bewaar de boter tot gebruik in de koelkast.
- Haal de boter 15 min. voor gebruik uit de koelkast. Snijd de boter in plakken en serveer.