Bokkenpootjestaart

Bokkenpootjestaart

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke taart gemaakt van bokkenpootjes, slagroom en advocaat. Maak laagjes van cake, slagroom en advocaat en maak de taart af met verkruimelde bokkenpootjes. Laat de taart minimaal 1 uur in de koelkast staan voordat je deze serveert. Een smaakvolle verrassing op elk feestje.

25 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 300 g Bokkenpootjes

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bokkenpootjestaart op tafel.

  1. Snijd de cake in plakjes (snijd dunne plakjes) en leg deze op de bodem van de springvorm. Zorg dat de hele bodem bedekt is met cakeplakjes.
  2. Klop de slagroom op met de zakjes klopfix en de vanillesuiker totdat deze helemaal stijf is. Smeer de cakebodem in met de helft van de slagroom.
  3. Voeg een laagje advocaat toe en smeer dit uit met een lepel.
  4. Leg een laagje bokkenpootjes op de advocaat. Gebruik hele bokkenpootjes of gehalveerde bokkenpootjes. Leg hier weer een laag slagroom op.
  5. Verkruimel een paar bokkenpootjes en strooi deze over de slagroom.
  6. Zet de taart voor minimaal 1 uur in de koelkast. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Zuivel Koekjes Taart Bokkenpootjes