Bananen bananenbrood

Bananen bananenbrood

Smulweb imageSmulweb

Bak je eigen bananenbrood! Gebruik boter en bruine suiker, combineer dat met geprakte bananen en voeg deze mix bij de bloem. Bak vervolgens af in de oven en geniet van het overheerlijke resultaat.

60 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bananen bananenbrood op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius / Gasovenstand 4 en vet een bakblik (23x13cm) lichtjes in.
  2. Meng de bloem, baksoda en zout in een grote kom.
  3. Meng de boter en bruine suiker in een aparte kom door elkaar en roer de eieren en geprakte bananen erdoor totdat alles goed gemengd is.
  4. Giet het bananenmengsel bij het bloemmengsel en roer door elkaar.
  5. Giet het mengsel in de cakevorm en bak 60-65 minuten in de voorverwarmde oven. Als je een prikker in de cake steekt die er schoon weer uitkomt, dan is de cake klaar.
  6. Laat 10 minuten afkoelen en haal de cake dan uit de vorm en laat hem op een rooster verder afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bananenbrood