Spareribs

Spareribs

Smulweb imageSmulweb

Deze spareribs zijn zo lekker dat je er je vingers bij aflikt! Laat ze minstens 6 uur, maar beter nog 24 uur, marineren in een mix van ketjap, ketchup, gemberpoeder, bruine suiker en tabasco en gril ze op de barbecue of in een hete oven. Mmm...

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Rietsuiker

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Spareribs op tafel.

  1. Roer een marinade van ketjap, tomatenketchup, gemberpoeder, bruine suiker en tabasco en bestrijk hiermee de spareribs. Laat de spareribs minstens 6 uur op een koele plek in de marinade liggen (kan tot 24 uur).
  2. Doe de spareribs met de marinade in een ruime pan, voeg zoveel water toe dat alles net onder staat en breng aan de kook. Draai het vuur laag en kook de spareribs ca. 30 minuten. Neem ze uit de pan en laat ze uitdampen en afkoelen.
  3. Gril de spareribs onder regelmatig keren 10 à 15 minuten op de barbecue of rooster ze ca. 15 minuten in een hete oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees