Gegrilde hamburger van tartaar

Gegrilde hamburger van tartaar

Smulweb imageSmulweb

Deze verrukkelijke BBQ-hamburgers van tartaar met Italiaanse kruiden en bieslook zijn onweerstaanbaar lekker. Gegrild op de contactgrill, krijgen ze een mooi grillpatroon en worden ze sappig en mals. Voor de liefhebbers van pittig: vervang de kruiden door rode peper en koriander.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gegrilde hamburger van tartaar op tafel.

  1. Meng in een kom de tartaar met ruim zeezout, zwarte peper en de gedroogde kruiden en bieslook. Vorm hiervan 4 afgeplatte ballen.
  2. Verwarm een contactgrill voor.
  3. Leg de hamburgers op de onderste plaat en sluit de grill. Laat de hamburgers in 4 à 5 minuten gaar worden en een mooi grillpatroon krijgen.
  4. Als variatie voor een pittige hamburger: vervang de Italiaanse keukenkruiden door 1 à 2 theelepels gehakte rode peper en voeg 1 volle eetlepel gehakte koriander toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees