Taramasalata

Taramasalata

Smulweb imageSmulweb

Verwen jezelf met deze heerlijke taramasalata. Vis, broodkruim, knoflook, citroen, olijfolie, en specerijen worden gemengd om een zachte, romige en luchtige dip te creëren. Serveer met knapperige crackers, pittabroodjes of chips voor een heerlijk voorgerecht.

25 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 225 g viskuit
  • 6 el Water

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Taramasalata op tafel.

  1. Ontvel de viskuit. Hak de stukken ui fijn in een keukenmachine en voeg de viskuit toe. Laat de machine draaien tot je een glad mengsel hebt. Voeg broodkruim, knoflook, citroenrasp en citroensap toe.
  2. Terwijl de machine draait, voeg geleidelijk olijfolie toe in een dun straaltje tot alle olie volledig is opgenomen. Voeg water toe en voeg daarna wat peper toe.
  3. Doe het mengsel in een schaaltje en plaats minstens 1 uur in de koelkast voordat je het serveert. Garneer met olijven, kappertjes en fijngesneden peterselie. Serveer met crackers, chips of pittabrood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen