Gevulde pompoen

Gevulde pompoen

Smulweb imageSmulweb

Een gevulde pompoen met Indiaase smaken, dat is pas echt genieten. Een heerlijke combinatie van komijn, garam masala en rozijnen. De pompoen komt beter tot zijn recht als je hem even in de oven zet.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde pompoen op tafel.

  1. Was de pompoen en snijd de pompoen in de lengte in tweeën. Haal de zaden eruit en kerf een ruitpatroon in het vruchtvlees.
  2. Plaats de pompoen in een schaal in de magnetron. Bedek de schaal losjes met magnetron folie en laat de pompoen 15 minuten garen op de hoogste stand.
  3. Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg komijn en garam masala toe. Voeg een beetje water toe, evenals rozijnen en bouillon. Laat het mengsel indikken en voeg tomatenpuree toe.
  4. Verdeel een scheutje olie over het vruchtvlees van de pompoen. Schep de vulling er ruim bovenop.
  5. Zet de pompoen in de oven om alle smaken bij elkaar te brengen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pompoen