Rabarber-mangochutney

Rabarber-mangochutney

Smulweb imageSmulweb

Deze rabarber-mangochutney is heerlijk voor bij de barbeque of op de boterham. Een combinatie van zoet en zuur door de rabarber, appelazijn en de mango's. In 20-25 minuten gekookt en daarna in potten, klaar om te bewaren!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rabarber-mangochutney op tafel.

  1. Snijd de rabarber en de mango in blokjes van ca. 1 cm.
  2. Doe alle ingrediënten in een ruime pan. Breng het geheel aan de kook, temper het vuur en kook de chutney 20-25 minuten. Roer regelmatig.
  3. Proef en breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de hete chutney in de potten en draai de deksels erop.
  5. Laat de potten ca. 5 minuten op de kop staan. Dan wordt de laatste lucht uit de pot gedrukt, waardoor de chutney langer houdbaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Sauzen Kruiden Mango