Broodje shoarma karnak

Broodje shoarma karnak

Smulweb imageSmulweb

Malse shoarma op een broodje karnak, wie wil dat nou niet? Gesneden ui, champignons en kaas erbij en nog even afbakken in de oven. Volg snel de instructies voor dit gerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Pitabroodjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Broodje shoarma karnak op tafel.

  1. Laat een wok zonder olie of boter heet worden. Doe vervolgens alle shoarma erin. Vergeet niet om de oven voor te verwarmen op 180 graden.
  2. Voeg ca. halverwege de gesneden ui bij de shoarma in. Voeg ook de gesneden champignons (kastanjechampignons smaken er ook goed bij) toe. Blijf alles goed doorroeren.
  3. Bak de Shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de oven aan of verwarm hem nogmaals voor op 180 graden.
  4. Als alles gereed is, snijd per bord 2 broodjes volledig open en leg deze op het bord. Doe er een aantal flinke scheppen shoarma bovenop. Leg de gesneden kaas daar weer bovenop, de hoeveelheid naar eigen smaak toevoegen (lekkerste is volledig bedekt).
  5. Zet de borden in de oven en stel de klok in op ca. 5 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Broodje shoarma