Traditioneel gegrilde zeebaars

Traditioneel gegrilde zeebaars

Smulweb imageSmulweb

Traditioneel gegrilde zeebaars met citroen en kruiden. Snijd strepen in het vlees en voeg kruiden, schijfjes citroen en knoflook toe aan de buikholtes. Bestrijk met olie, kruid het met peper en zout en grill het op hoog vuur. Serveer met een bijgerecht naar keuze.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Traditioneel gegrilde zeebaars op tafel.

  1. Was de zeebaarzen van binnen en van buiten en dep ze droog. Snijd met een scherp mes op een afstand van ongeveer 2 cm aan elke kant strepen in het vlees. Snijd de citroen in tweeën en daarna in dunne schijfjes.
  2. Leg in de buikholtes van beide vissen de kruiden, schijfjes citroen en teentjes knoflook. Bestrijk de vissen aan beide kanten met olie en kruid ze met peper en zout. Klem ze in het speciale grillrooster voor vissen en plaats deze op een hete grill. Bak elke kant ongeveer 5 minuten.
eet smakelijk