Olijfolie met rozemarijn laurier tijm en salie

Olijfolie met rozemarijn laurier tijm en salie

Smulweb imageSmulweb

Met deze olijfolie met rozemarijn, laurier, tijm en salie geef je al je gerechten een heerlijke mediterrane smaak. Maak de aromatische kruiden goed schoon en laat ze 2-3 weken intrekken in olijfolie. Schenk de olie hierna over en geniet!

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 g Jumbo Rozemarijn

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Olijfolie met rozemarijn laurier tijm en salie op tafel.

  1. Maak de rozemarijn met een doek schoon en laat hem goed drogen.
  2. Stop alle aromatische kruiden in een glazen fles met een brede hals en vul deze aan met olijfolie.
  3. Sluit de fles goed en zet hem, tot gebruik, 2-3 weken weg op een koele en donkere plek.
  4. Schenk de olie over in een andere fles en gooi de kruiden weg.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden