Roergebakken inktvisringen

Roergebakken inktvisringen

Smulweb imageSmulweb

Een pittige Oosterse maaltijd? Probeer dan eens deze roergebakken inktvisringen met knapperige taugé. Heerlijk op smaak gebracht met een sausje van ui en Spaanse peper. Serveer met rijst.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Roergebakken inktvisringen op tafel.

  1. Kook een liter water. Overgiet de taugé met het kokende water en laat uitlekken.
  2. Snijd de Spaanse peper fijn, verwijder de zaadjes. Pel en snipper de ui.
  3. Verhit de olie in een wok. Bak de ui en peper op laag vuur tot de olie begint te geuren. Voeg de inktvisringen toe en bak 3 à 4 minuten tot ze gaar zijn.
  4. Giet de saus bij de inktvis en warm het geheel goed door. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  5. Schep er op het laatst de taugé door.
eet smakelijk