Gegrilde nicola aardappelschijfjes

Gegrilde nicola aardappelschijfjes

Smulweb imageSmulweb

Gegrilde nicola aardappelschijfjes met knoflook en een frisse twist van sinaasappelrasp, citroenrasp en koriander. Perfect als bijgerecht!

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gegrilde nicola aardappelschijfjes op tafel.

  1. Was de aardappels en boen ze schoon. Kook de aardappels beetgaar in 12 minuten en laat ze afkoelen.
  2. Snijd de aardappels in plakken van ongeveer 1,5 cm dik. Bestrijk de aardappelplakjes met olie. Wrijf de plakjes in met de knoflook.
  3. Verwarm de grillpan voor.
  4. Grill de aardappelplakken aan beide kanten. Maak door ze een kwartslag te draaien een ruitvorm op de aardappel.
  5. Rasp de schil van de sinaasappel en de citroen. Pluk de blaadjes van de koriander. Bestrooi de aardappels met de citrus-rasp en het korianderblad en maal er wat peper en zout over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Sinaasappel