Bombay potatoes

Bombay potatoes

Smulweb imageSmulweb

Deze Bombay aardappels zullen je smaakpapillen veroveren. Patak's Tikka Masala pasta, olijfolie, sjalotten, knoflook en rozemarijn zorgen samen voor een explosieve smaak. Serveer met naanbrood en sweet mango chutney voor een ongelooflijk bijgerecht of hoofdgerecht.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Bombay potatoes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng in een grote schaal de Patak's Tikka Masala Paste, olijfolie, boter, sjalotjes en de aardappeltjes.
  3. Neem een groot stuk aluminiumfolie en leg hierop het aardappelmengsel. Voeg enkele takjes rozemarijn toe.
  4. Pers de knoflookteentjes en verspreid dit over de aardappels. Strooi de zwarte peper eroverheen en vouw het geheel dicht.
  5. Zet het in de oven en laat het gedurende 30-45 minuten in de oven staan.
  6. Verwarm het naanbrood in de oven.
  7. Strooi voor het serveren nog wat zout over de aardappels.
  8. Serveer de aardappels met de Sweet Mango Chutney en het naanbrood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden Fruit Mango