Ovenschotel kabeljauw met aardappeltjes en tomaten

Ovenschotel kabeljauw met aardappeltjes en tomaten

Smulweb imageSmulweb

Deze ovenschotel kabeljauw met aardappeltjes en tomaten is een heerlijk gerecht met verschillende smaken en texturen. Verse kabeljauw, tomaat, aardappelen en groenten vormen de basis van deze smakelijke en eenvoudige ovenschotel. Simpel maar zo lekker! Bak het geheel in +/- 30 minuten gaar

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Ovenschotel kabeljauw met aardappeltjes en tomaten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze "net niet" gaar.
  3. Snijd de kabeljauw in stukken. Snipper de ui en de knoflook en halveer de tomaatjes. Snijd de paprika in grove stukken.
  4. Verdeel de kabeljauw op de bodem van de ovenschaal en doe hier wat zout en peper overheen. Verdeel vervolgens de aardappelen en groentes over de vis.
  5. Besprenkel het geheel met olijfolie en strooi de blaadjes van de rozemarijn er overheen. Peper en zout over het geheel strooien.
  6. Plaats de ovenschaal in de oven en bak het geheel in +/- 30 minuten gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Groente