Kip tikka met avocado-komkommersaus

Kip tikka met avocado-komkommersaus

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Kip tikka waar je je vingers bij aflikt! Gemaakt met kleine stukjes kipfilet die je bakt met knoflook en kerrie. Serveer met rijst en een fris sausje van crème fraiche, komkommer en avocado.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kip tikka met avocado-komkommersaus op tafel.

  1. Snijd de kipfilet klein.
  2. Schil de komkommer en snijd deze in kleine blokjes. Roer de komkommer en 1,5 el kerrie door de crème fraiche. Schil de avocado en snijd deze in kleine blokjes.
  3. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Bak de kipfilet in olie met de knoflook en 1,5 el kerrie.
  5. Voeg de avocado en het komkommersausje toe aan de kip. Warm het geheel ongeveer 5 minuten door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte