- 400 g Gedroogde cranberry's
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Varkenshaas met parmaham op tafel.
- Snij ze open tot bijna de bodem.
- Ondertussen in een kom een goede scheut port met 100 gram suiker, wat honing (3 eetlepels), cranberry`s (tussen de 300 en 500 gram). Deze in kom goed mengen en dan even opkoken (4 minuten)
- De varkenshaas met zout en peper bestrooien en daarna de binnenzijde insmeren met de philadelphia. Hierna de lichtgekookte cranberry`s in de varkenshaas vullen.
- De varkenshaas dichtmaken en omhullen met parmaham ( 3 per haasje, zodat de snijzijde dicht is. Gebruik daarna bindtouw om het haasje dicht te binden zodat de saus er niet uitloopt.
- Daarna aanbakken 4 a 5 minuten. (rondom). Daarna in een ovenschaal gedurende 20 minuten laten bakken ( op 180*). Hierna uit de oven in aluminiumfolie wikkelen (gedurende 5 minuten )en daarna hier uithalen en daarna in dikke plakken opengesneden op de bord serveren.