Kabeljauw op een bootje van pompoen en risotto

Kabeljauw op een bootje van pompoen en risotto

Smulweb imageSmulweb

Een perfecte combinatie van zoete pompoen, zilte vis en authentieke risotto. Kabeljauw gehuld in ham, geserveerd op een bootje van pompoen gevuld met risotto, bereid met bleekselderij en 2 soorten harde kaas. Geniet van deze verrassing voor jouw smaakpapillen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g prosciutto ham

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kabeljauw op een bootje van pompoen en risotto op tafel.

  1. Bereid de risotto volgens je eigen recept met droge witte wijn, bleekselderij en 2 soorten harde kaas.
  2. Haal de vis uit de koeling en haal door citroensap, peper en bloem. Rol de filets in ham en bind eventueel op met slagerstouw. Leg in de koelkast.
  3. Snijd de pompoen in kwarten, verwijder de pitten en schil en stoom beetgaar.
  4. Voeg als laatste de tijm toe aan de risotto.
  5. Verhit olie in een anti-aanbakpan en rasp er citroenschil en knoflook bij. Bak de vis in olijfolie of kokosvet in ongeveer 4 minuten per kant gaar.
  6. Leg op elk bord een stuk pompoen, vul met risotto en leg de gebakken vis erop.
  7. Geniet van de perfecte combinatie van zoete pompoen, zilte vis en authentieke risotto. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Rijst Pompoen