Papillot van rode poon

Papillot van rode poon

Smulweb imageSmulweb

Een lekker visgerecht uit de oven. Poonfilet met ansjovisjes, sjalotjes, tomatenblokjes en witte wijn, verpakt in folie en in 15 minuten op tafel. Je kunt het makkelijk klaarmaken voor een etentje of gewoon omdat het lekker is.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 Rode Poon

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Papillot van rode poon op tafel.

  1. Olie vier vellen aluminiumfolie in en leg op elk vel een poonfilet.
  2. Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes.
  3. Schik op elke poonfilet 3 ansjovisjes en een klontje boter.
  4. Bedek met de overige poonfilets.
  5. Bestrooi de vis met fijngehakte sjalotjes en tomatenblokjes en breng op smaak met versgemalen peper.
  6. Overgiet elk pakje met een flinke scheut droge witte wijn.
  7. Plooi de papillotten zorgvuldig toe.
  8. Zet gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 210°C.
eet smakelijk