Hartig wortel-brood

Hartig wortel-brood

Smulweb imageSmulweb

Hartig wortel-brood van aardappels, wortels, eieren, bloem en kaas. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Bakken in een ingevette cakevorm met op de bodem bakpapier gedurende 1 uur op 180 graden. Heerlijk bij de borrel!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hartig wortel-brood op tafel.

  1. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Maak de wortels schoon en snijd ze in plakjes.
  2. Kook de aardappels en wortels samen in 20 minuten gaar. Stamp ze tot een puree en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  3. Klop de eieren los met de bloem en kaas. Voeg dit mengsel toe aan de groenten en meng goed.
  4. Doe het mengsel in een ingevette cakevorm met op de bodem bakpapier en bak in 1 uur op 180 graden gaar.
  5. Stort de wortelcake uit de vorm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Ei Bakken Cake Wortelcake