Salsa dip

Salsa dip

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke salsa dip is gemaakt van verse tomaten, ui, sjalotten, vol met smaken die perfect zullen zijn om te dippen in een chip of een rauwkostschotel. Voeg een vleugje tomatenketchup toe voor extra smaak.

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Salsa dip op tafel.

  1. Snijd de tomaten in parten en verwijder het hart en vruchtvlees.
  2. Stop 2 tomaten, al het vruchtvlees, 1/3e van de gesnipperde ui en sjalotten, en de rode peper (fijngesneden) in de blender en maal het tot een fijne pulp. Haal de pulp uit de blender.
  3. Voeg hieraan de rest van de gesnipperde ui, de in blokjes gesneden tomaat en de fijn gesneden basilicum toe.
  4. Breng op smaak met peper en zout en voeg naar smaak een beetje tomatenketchup toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen