Witte vis pastei met groenten en kaas

Witte vis pastei met groenten en kaas

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke witte vis pastei met groenten en kaas uit de oven. Geraspte aardappelen, tomaten met groene kruiden en ui worden afwisselend in lagen opgebouwd tot een smakelijke pastei. Melk, eieren en aromat beslag gaat erover en dan kan het geheel in de oven tot alles perfect gaar is.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Witte vis pastei met groenten en kaas op tafel.

  1. Breng de vis op smaak met zout en peper en verdeel de vis over een ovenschaal.
  2. Leg daarop een laagje geraspte aardappel.
  3. Leg daarop een laag tomaten met groene kruiden en daar weer ui op.
  4. Maal er wat zwarte peper en zout over en verdeel de kaas erover.
  5. Herhaal het proces, eindigend met kaas.
  6. Klop melk, eieren en aromat samen en verdeel het over de top van de visschotel tot ongeveer 3/4 van het mengsel bedekt is.
  7. Bak in een oven van 180-200°C (pas de temperatuur naar eigen inzicht aan) totdat het melk-eimengsel gestold is en de groenten gaar zijn. Controleer of alles gaar is, vooral de aardappel moet zacht zijn. Dit duurt ongeveer 45-60 minuten. Bedek de schotel met aluminiumfolie als de kaas te bruin wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas