Hongaarse visfilet in paprikaroomsaus en champignons

Hongaarse visfilet in paprikaroomsaus en champignons

Smulweb imageSmulweb

Smaakvolle Hongaarse visfilet in paprikaroomsaus met champignons, zure room en crème fraîche. Bereid in de oven met 15-20 minuten baktijd. Strooi paprikapoeder en gehakte peterselie over de vis voor het serveren.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Hongaarse visfilet in paprikaroomsaus en champignons op tafel.

  1. Zet de oven aan op 200 graden.
  2. Maak de champignonnetjes schoon en droog.
  3. Verhit de olie of boter in de koekenpan en bak de champignons onder roeren plm. 3 minuten. Bestrooi ze met wat zout.
  4. Bestrooi de vis met wat zout.
  5. Roer de zure room en de crème fraîche los met de paprika en de bloem en eventueel ook wat zout.
  6. Leg de visfilets in de ovenschaal. Verdeel de champignons erover.
  7. Bedek de vis en de champignons met de saus en zet de schaal 15 – 20 minuten in het midden van de oven.
  8. Strooi voor het serveren nog wat paprikapoeder en gehakte peterselie over de vis.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons