Varkensgebraad met raketsla & asperges

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
250 g varkensgebraad of kalfsgebraad (bereid)
800 g asperges
100 g raketsla
1 el kappertjes
versgemalen peper - zout
1 el mayonaise
2 el olijfolie
1 tl tomatenketchup
1 tl rode wijnazijn
1 snuifje peper & zout

Bereiden:

Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen tot een gebonden saus.

Schil de asperges en verwijder het houterig deel. Kook de asperges in licht gezouten water beetgaar. Spoel de raketsla.

Schik de asperges op een bord en leg er fijne sneetjes varkensgebraad en raketsla op. Strooi er de kappertjes over en enkele druppels van de dressing. Kruid met versgemalen peper en zout.

Tip: Serveer met sneetjes stokbrood.



Inspiratie & blog