Seelbach Cocktail

Een recept van Manuel Wouters, zoals gezien in The Art of Making Cocktails

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Ingrediënten

Even geduld...
3 cl Bourbon Whiskey
1.5 cl Cointreau
Champagne
2 cocktaillepels Peychaud's Bitters
2 cocktaillepels Angostura Bitters
1 zeste van sinaasappel
soort glas: champagneglas

Bereiden:

Doe de whiskey, cointreau en bitters in een mixglas. Voeg de ijsblokjes toe, roer goed en zeef in het glas. Plaats een cocktaillepel in het glas, giet de champagne langs de steel in het glas en roer zachtjes.

Snijd boven het glas een zeste van de schil van een sinaasappel en knijp uit boven de cocktail. Wrijf met de zeste langs de rand van het glas en leg bij in de cocktail.

 

Inspiratie & blog