Summer Sandilla

Een recept van Manuel Wouters

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

Even geduld...
1 stuk watermeloen zonder schil en pitjes, in partjes
4.5 cl Bacardi Superior
3 cl citroensap
2 cl suikerwater
1 partje watermeloen
extra: blender / bostonshaker / strainer / wijnglas / ijsblokjes / rietje

bereiden:

Mix de watermeloen in een blender tot sap. Giet de rum in een mixglas en vul aan met 5 cl watermeloensap. Voeg het citroensap en suikerwater toe. Vul op met ijsblokjes en sluit de bostonshaker. Shake krachtig en strain de cocktail in een wijnglas.

werk af:

Werk de cocktail af met een partje watermeloen op de zijkant van het glas en serveer met een rietje.

Inspiratie & blog