Pizza met broccoli

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
4 pizzabodems
400 ml tomatensaus
1 broccoli
125 gr lunchworst
4 bollen mozzarella
enkele takjes tijm
1 el chili-vlokken
zout

Bereiden: 

Rol de pizzabodems open en leg ze op een ingevette bakplaat of op bakpapier. 

Bestrijk met tomatensaus en snij de reeds gekookte broccoli in stukken. 

Beleg de pizzabodem met de broccoli, de schijfjes worst en de mozzarella. Strooi er versgemalen peper, zout, tijm en chilivlokken over. Laat 8 à 10 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200 graden. 

** Doel van deze pizza is de restjes van de dag ervoor op te werken. Het is dus als het ware een left over pizza! 

Inspiratie & blog