Papilotte van zeewolf

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
4 zeewolffilets
1 prei in julienne
0,5 rode paprika in reepjes
8 kerstomaatjes
300 g aardappelplakjes
2 dl witte wijn
3 dl olijfolie
1 eiwit
4 takjes verse tijm
naar smaak peper - zout

Bereiden:

Stoom de aardappelen voor 3/4 gaar. Leg de aardappelen samen met de groenten op een vel bakpapier. Leg de zeewolf erop en kruid af met peper en zout. Leg er een takje tijm op, besprenkel met olijfolie en witte wijn.

Vouw de papilotte dicht, kleef vast met losgeklopt eiwit. Bak ca. 17 min. af in de oven op 180°C.

Inspiratie & blog