Kipburger deluxe

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
600 g kippengehakt
2 lente-uitjes, fijngesnipperd
80 g broodkruim
4 el fijngehakte peterselie
4 el appelmoes
4 mini-ciabatta's
4 blaadjes ijsbergsla
1 grote rode ui
1 bakje tuinkers
4 el bearnaise
versgemalen peper - zout

Bereiden:

Meng het gehakt met de lente-ui, broodkruim, verse peterselie en appelmoes. Breng op smaak met versgemalen peper en zout. Maak hiervan 4 burgers.

Laat in een pan de boter goed heet worden. Bak de burgers bruin, zo’n 4 min. aan elke kant.

Werk af:

Snijd de ijsbergsla fijn. Snijd de broodjes open en besmeer de binnenkant met bearnaise. Leg op de onderste helft de gesneden sla. Leg daarop de kippenburgers, rode ui en tuinkers. Klap de broodjes dicht.

Inspiratie & blog