Gewokte kip met ham en boontjes

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
2 kipfilets in stukken
4 sneetjes rauwe ham in reepjes
120 g boontjes
200 g champignons
2 fijngehakte sjalotten
1 dl kippenbouillon
1 dl culinaire room
1 handvol dragonblaadjes

Bereiden:

Kook de boontjes beetgaar. Laat schrikken in ijswater.

Verhit de wok, voeg de olie toe. Kleur de stukjes kip. Voeg de groenten toe en wok ca. 2 min. Voeg de ham toe en blus met de kippenbouillon en room. Laat nog ca. 2 min. doorkoken.

Werk af met dragonblaadjes.

Inspiratie & blog