Gegrilde Focaccia

Culinair genieten in hartje Antwerpen tijdens 'Antwerpen Proeft'!

Culinair genieten in hartje Antwerpen tijdens 'Antwerpen Proeft'!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
1 focaccia
2 tomaten in plakjes
1 rode ui in dunne plakjes
0,5 avocado in repen
250 g mozzarella in plakjes
1 el olie
4 el groene pesto
fijngehakte verse basilicum
naar smaak peper - zout

Bereiden:

Snijd de focaccia door en besmeer beide helften met de groene pesto. Beleg de onderste helft met de mozzarella. Leg er plakjes tomaat op en breng op smaak met zout, peper en  basilicum.

 Leg er plakjes rode ui en avocado op. Plaats de bovenste helft van het brood erop en besmeer beide kanten licht met wat olie.

Bak de focaccia in ca. 12 min. aan beide kanten op een hete grill of gebruik de grill in je oven tot de buitenkant krokant en bruin is en de mozzarella gesmolten is.

Serveren:

Met een verse fruit salade erbij is dit een super lekkere en gezonde lunch!

©kayotickitchen.com

Inspiratie & blog