Bittersweet Orzo

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
250 gr Griekse pasta (Orzo)
4 el zonnebloempitten
4 varkensmignonettes
0,25 kleine radicchio
1 stronkje witloof
1 appel
peper - zout
2 el honing
4 el olijfolie
1 el witte balsamico
1 el citroentijm (enkel de blaadjes)
peper - zout

Bereiden:

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing al dente. 

Rooster de zonnebloempitten goudbruin. 

Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen. 

Kruid de varkensfilets met peper en zout. Bak in boter en olijfolie goudbruin. Laat even in aluminiumfolie rusten alvorens aan te snijden. 

Snij de radicchio, witloof en appel in fijne reepjes en meng door de pasta. 

Serveren: 

Verdeel de pasta en varkensreepjes over 4 borden en oversaus met de dressing. Strooi er zonnebloempitten over. 

Serveer onmiddellijk.

Inspiratie & blog