Russische Kotleti gehaktballen maken
In dit filmpje van beautyblogger Mascha (die wij onlangs ook interviewden voor Culy!) leer je hoe je Russische Kotleti gehaktballen moet maken. Lekker en weer eens wat anders!
Mascha: “Natuurlijk maakt iedereen dit op zijn eigen manier, dit is de manier hoe mijn moeder en oma het doen. Heb je nou echt geen blender of hak machine, probeer dan zelf de stukjes ui heel erg fijn te snijden zodat het haast sap is.”
Russische Kotleti gehaktballen à la Mascha
“Als je brood in huis hebt, gebruik dan in plaats van paneermeel 1 sneetje brood dat je verkruimelt. Dat is het enige dat ik anders doe dan mijn moeder en oma, ik gebruik paneermeel omdat ik niet een heel pak brood wil kopen voor 1 snee. Met brood is het, om heel eerlijk te zijn, nóg lekkerder.
Oh, dat ook, deze gehaktballen zijn goddelijk óp brood als lunch bijvoorbeeld, gewoon koud. Ze zijn een dag later nóg beter. Eet smakelijk!”