Redactie
Redactie Dessertrecepten 26 dec 2014
Leestijd: 1 minuut

Banoffee pie in laagjes in een glaasje

Ben je dol op de smaak van banoffee pie, maar geen zin om te bakken? Maak dan deze banoffee pie in laagjes… in een glaasje! Dit recept voor bannoffee pie in een glaasje is in een mum van tijd klaar. En met een beetje geluk heb je de ingrediënten al in huis. Een dessert maken was nog nooit zo makkelijk.

Een lekker en vliegensvlug recept om tijdens de kerstdagen te serveren, maar ook leuk na elk ander diner.

Banoffee pie

Banoffee pie maken

Halveer de banaan: de ene helft is voor garnering, de andere helft prak je fijn en roer je door de vanille-vla. Maak laagjes van verkruimelde koekjes, bananen-vanille-vla en opgeklopte slagroom en sluit af met een drizzle karamelsaus en plakjes verse banaan. Geniet ervan!

Bananen over? Maak deze heerlijke muffins met pindakaas, chocolade en banaan. Een goed recept voor bij de kerstbrunch of het ontbijt.

Meer lekkere desserts: