Zelf roerei maken
Zelf roerei maken is echt heel eenvoudig! In hotels vind je vaak de perfecte scrambled eggs op het menu. Maar dit kan je ook thuis maken. Je moet alleen even weten hoe. De truc is om de eieren niet te lang te garen. Als ze net gestold zijn, zet je de pan uit. Dan krijg je heerlijke fluffy roereieren. Voeg naar wens bacon, kaas, tomaat of zalm toe en je hebt een heerlijk ontbijt. Ook lekker in een wrap trouwens.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 2 personen
- 5 eieren
- Scheutje melk
- Evt. wat verse kruiden
- Peper en zout
- Boter om in te bakken
Lekker met
- Gerookte zalm
- Kaas
- Tomaat
- Bacon
Zo maak je het
Kluts de eieren los met een beetje melk. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit een klontje roomboter in de pan op middelhoog vuur. Voeg de eieren toe als de boter gesmolten is. Duw de eieren nu met een spatel van buiten naar binnen. Zodra de eieren gestold zijn, schuif je ze naar 1 kant van de pan en zet je het vuur uit.
Breng de scrambled eggs smaak met peper en eventueel wat verse groene kruiden.
Serveer je roerei op vers brood of in een wrap.
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.