Omelet wrap
It’s a wrap, een omelet wrap welteverstaan. Gemaakt van eieren en dus glutenvrij en koolhydraatarm. We hebben de omelet wrap belegd met wat rauwkost en feta. Je kunt de omelet wrap serveren als avondeten, maar ook als lunch en zowel koud als warm lekker. Een lekker makkelijk en gezond maaltje! Liever toch wraps van bloem? Je kunt ze ook heel gemakkelijk zelf maken. Bekijk het recept hier.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 1 omelet wrap
- 2 eieren
- 30 gr feta
- Scheutje (plantaardige) melk
- 1/2 avocado
- Handjevol cherrytomaten
- Stukje komkommer
- Handjevol rucola
- 1 tl fijngehakte bieslook
- Olijfolie
- Peper en zout
Zo maak je het
Klop de eieren luchtig met een scheutje melk. Breng op smaak met de fijngehakte bieslook, peper en zout.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel in de pan. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin.
Snijd de avocado in blokjes, de cherrytomaten in vieren en de komkommer in reepjes. Beleg de omelet hiermee. Breng de rauwkost op smaak met wat olijfolie, peper en zout.
Verkruimel tenslotte de feta erover en garneer de omelet wrap met wat rucola.
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.