Ribollita (dubbelgekookte soep)
Een lekker italiaans recept. Het vegetarische hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: gedroogde witte bonen, ui, bleekselderij, wortels, trostomaten, ...
Vergelijkbare recepten zoals Ribollita (dubbelgekookte soep)
Recept 'ribollita'
Bereiden: Laat de cannellinibonen één nacht weken en kook ze vervolgens gedurende een uur tot ze gaar zijn. Snij de wilde look fijn en stoof deze aan in een ...
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'ribollita'
Ribollita van armanda
Een lekker recept. Het vegetarische hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: gedroogde witte bonen (pak 500 gram), bleekselderij (in stukjes), uien, ...
Vergelijkbare recepten zoals Ribollita van armanda
Italiaanse bonensoep (ribollita)
Een lekker italiaans recept. Het voorgerecht bevat de volgende ingrediënten: gevogelte, bleekselderij, olijfolie, winterpeen ((250 g), in plakjes), knoflook ...
Vergelijkbare recepten zoals Italiaanse bonensoep (ribollita)
Recept 'pittige ribollita'
Bereiden:Verhit de olie en bak hierin de ui, wortel, selderij en knoflook ca. 5 minuten. Voeg de aardappel toe en bak een minuutje mee. Giet de tomatenstukjes ...
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'pittige ribollita'
Ribollita toscaanse wintersoep recept
12 dec 2010 Ribollita is het Italiaanse antwoord op Hollandse erwtensoep. Ben je de snert FF beu en zoek je wat meer verfijning? Probeer dan eens deze ...
Vergelijkbare recepten zoals Ribollita toscaanse wintersoep
Ribollita recept
Ribollita. Italiaans; 60-120 min. Geplaatst op 29-09-2016. INGREDIENTEN 4 personen. Rauwe ham (1 stuk) 150 g spinazie (verse blaadjes) 100 g preien (in ...
Vergelijkbare recepten zoals Ribollita
Ribollita, toscaanse maaltijdsoep recept
1 dec 2007 In Florence gegeten in de beroemde Mercato Centralo (anno 1874). Het ziet er níet uit, maar wat een smaakverrassing! Thuis proberen na te ...
Vergelijkbare recepten zoals Ribollita, toscaanse maaltijdsoep
Ribollita recept
1 dec 2003 Deze beroemde soep komt uit Toscane is gemaakt van een groot aantal groenten waaronder bonen. De bonen zijn vaak restjes van de vorige ...
Vergelijkbare recepten zoals Ribollita
Italiaanse salade
Verdeel de sla over de borden. Snijd de tomaten in kleine blokjes, halveer de mozzarellabolletjes en verdeel over de salade. Bak de ham krokant in een ...
Vergelijkbare recepten zoals Italiaanse salade
Toscaanse snijbiet en cannellini bonensoep recept
Dit is een prachtige, stevige soep met een best korte bereidingstijd. Als je nog een korst van een stuk Parmezaanse kaas hebt liggen, voeg deze dan toe aan de ...
Vergelijkbare recepten zoals Toscaanse snijbiet en cannellini bonensoep
Recept 'rijke italiaanse minestrone à la peppe'
Bereiden: Doe de rundsknoken in een grote kookpot met 2 liter water en kruid met een snuifje peper en zout. Breng aan de kook en laat 45 minuten trekken op ...
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'rijke italiaanse minestrone à la peppe'
Recept 'meloensoepje met witte wijn en rivierkreeftjes'
Ontdek meer recepten in de categorie Frans · lente / zomer ... Spaanse soep met kikkererwten en chorizo · Hartverwarmende seldersoep · Ribollita · Toon meer
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'meloensoepje met witte wijn en rivierkreeftjes'
Tomatensoep met tortellini
11 dec 2011 ... gedroogde basilicum; 1 / 2 theelepel zout; 120 gram geraspte Parmezaanse kaas; Garnering: extra room en verse kruiden. Recepten ...
Vergelijkbare recepten zoals Tomatensoep met tortellini
Pistou recept
8 nov 2004 Serveer de pistou met geraspte kaas ernaast zodat ieder naar behoeven het over de soep kan strooien. Print. Bewaar. Volgende. Leuk recept?
Vergelijkbare recepten zoals Pistou
Lams-sautè recept
12 aug 2010 INGREDIENTEN 4 personen. 400 gr. lamsvlees zonder been 4 el. boter 2 el. bloem 3 dl. vleesbouillon van blokjes 1/2 dl. rode wijn
Vergelijkbare recepten zoals Lams-sautè
Kip met reuzengarnalen in amandelsaus
Een lekker spaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: gevogelte, reuzengarnalen (ontdooid), olie, sjalotten (fijngehakt), gevogeltefond ...
Vergelijkbare recepten zoals Kip met reuzengarnalen in amandelsaus