Recept 'mousselinesaus'
Bereiden:Klop de eidooiers samen met het water op een laag vuurtje tot een gladde saus. Zodra de eidooiers dreigen te stollen, neem je de pan van het vuur.
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'mousselinesaus'
Recept 'asperges met mousselinesaus'
Roer tot slot de cayennepeper en slagroom onder de saus. Werk af: Verdeel de asperges over twee borden en werk af met de mousselinesaus en fijngehakte ...
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'asperges met mousselinesaus'
Recept 'kabeljauw met spinazie en mousselinesaus'
Bereiden:Maak de kabeljauw:Verwarm de oven voor op 140 °C. Wentel de vis in grof zout. Spoel de vis na 8 minuten af onder koud, stromend water. Dep droog ...
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'kabeljauw met spinazie en mousselinesaus'
Recept 'gepocheerde tarbot met mousselinesaus'
Zorg ervoor dat de bouillon net onder het kookpunt blijft. Laat de moten uitlekken, verwijder het vel van de vis en strooi er wat zeezout over. Maak de mousseline ...
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'gepocheerde tarbot met mousselinesaus'
Recept 'gekookte kabeljauw met mousselinesaus en oesters'
Bereiden: Laat de boter smelten in een steelpannetje. Schil de aardappel, snijd ze door midden en kook ze gaar in gezouten water. Giet de aardappeltjes af.
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'gekookte kabeljauw met mousselinesaus en oesters'
Asperges met zalm en mousselinesaus
Asperges met zalm en mousselinesaus. 17/09/2012. Komen Eten. Schil de asperges met een dunschiller en ... Serveer met verse broodjes. Recept bijhouden.
Vergelijkbare recepten zoals Asperges met zalm en mousselinesaus
Pladijs met asperges, mousselinesaus en grijze garnaaltjes recept ...
9 juni 2016 Een gebakken pladijs met asperges, mousselinesaus en wat grijze garnaaltjes; wie kan daar neen tegen zeggen?
Vergelijkbare recepten zoals Pladijs met asperges, mousselinesaus en grijze garnaaltjes ...
Gerookte zalm met mousselinesaus recept
22 jan 2011 De rookplank geeft een subtiel rooksmaakje aan de zalm.
Vergelijkbare recepten zoals Gerookte zalm met mousselinesaus