Putupap (maïspap) recept
Putupap (maïspap). Afrikaans Hoofdgerecht; 30-60 min. Geplaatst op 08-05- 2010. INGREDIENTEN. 500 ml water (2 kopjes) - 5 ml zout (1 t) - 750 ml wit witte ...
Vergelijkbare recepten zoals Putupap (maïspap)
Saus voor bij stijve putupap (maïspap) recept
11 mei 2010 Dit is een saus die over Stijve maïspap gegeten worden door blank en zwart in Zuid-Afrika. Bij blanken word dit vooral bij een bbq gegeten en ...
Vergelijkbare recepten zoals Saus voor bij stijve putupap (maïspap)
Maispap met saus recept
21 aug 2005 Afrikaanse keuken ». Maispap met Saus ... As jy dit so n putu pap wil he moet daar nog so bietjie droe meel te sien wees. Draai die hitte af na ...
Vergelijkbare recepten zoals Maispap met saus
Oshingali (black-eyed peas) recept
8 mei 2010 Serveren over Putupap (maïspap) als saus. Witte bonen is een goede plaatsvervanger voor black-eyed peas. Print. Bewaar. Volgende.
Vergelijkbare recepten zoals Oshingali (black-eyed peas)