Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak
30 jan 2017 Beurré blanc is een klassieke saus uit Frankrijk. De saus wordt gemaakt op basis van roomboter, witte wijn en wijnazijn. Een heerlijke ...
Vergelijkbare recepten zoals Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak
Kabeljauwhaasje met beurré blanc
Een klassiek gerecht met een subtiele smaak. Licht, fris ... Zet op het kleinste pitje en roer met een garde de boter geleidelijk door de wijn tot een lichtgebonden saus. ... Verdeel over elk stuk kabeljauwhaas 1 el beurre blanc en bestrooi met de ...
Vergelijkbare recepten zoals Kabeljauwhaasje met beurré blanc
Sauce beurre blanc (witte botersaus) recept
1 nov 2009 Botersauzen zijn ingekookte vloeistoffen met smaak- en aromastoffen, ... Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak.
Vergelijkbare recepten zoals Sauce beurre blanc (witte botersaus)
Griet in de oven witte wijnsaus recept
7 dec 2016 Subtiel en overlekker gerecht van sterren chef Johan Segers van restaurant 'het ... Leg de groentjes in de saus en breng op smaak met citroensap. ... Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak.
Vergelijkbare recepten zoals Griet in de oven witte wijnsaus
Klassieke rode-wijnsaus recept
1 juli 2011 Saus opnieuw verhitten tot kookpunt en op smaak brengen met zout ... Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak.
Vergelijkbare recepten zoals Klassieke rode-wijnsaus
Peren toetje recept
2 maart 2009 Voor de frisse smaak wordt de citroenschil toegevoegd ... Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak. Beurré blanc ...
Vergelijkbare recepten zoals Peren toetje
Zeewolf met wijnsaus recept
4 juni 2013 2 x 250 g zeewolf (of kabeljauwhaas) 150 g boter ... Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak. Beurré blanc is een ...
Vergelijkbare recepten zoals Zeewolf met wijnsaus
Spoom recept
4 dec 2007 Een lichte wijn zoeten met suiker en voeg er eventueel een kaneelstok ... Kabeljauwhaasje met beurre blanc klassiek met subtiele lichte smaak.
Vergelijkbare recepten zoals Spoom